NATURE, DISTILLED.

Get glowing, keep going

Den smukke glød kommer ikke af sig selv.

Man kan spise sig til en lækker glød med hjælp fra gode fødevare, der indeholder en masse antioxidanter og vitaminer, såsom røde og sorte bønner, blåbær, brombær eller hindbær. Antioxidanter i ens hudpleje er med til at fremme en sund glød, men også andre faktorer kan påvirke hudens udstråling.

Sov sødt
Ved at mindske vores søvntimer, kan det forårsage, at blodkarrene vil udvide sig, hvilket fører til hævelser og mørke rander under øjnene. Bivirkningen af søvnmangel er ikke bare overfladisk - søvn giver vores organer ro til at hvile sig, reparere og regenerere vores celler – og dermed er søvnen alt afgørende for at bremse aldringsprocessen, så man kan bevare den smukke sunde glød.
Herbal Recovery Night Cream
Undgå Sukker
De mørke rander under øjnene er ikke bare mangel på søvn. Et giftig biprodukt bliver produceret, når vi behandler sukker (kaldet glykering) kan det også forårsage mørke rande under øjnene samt rynker og slaphed. Skær ned på dit indtag af sukker ved at undgå forarbejdede fødevarer og sukkerholdige drikkevarer. Ved at øget sit indtag af mere mættende fødevarer med proteiner og fibre, er det med til at bekæmpe ens sukkertrang.
Herbal Recovery Eye Cream
Bekæmp de frieradikaler
Antioxidanter hjælper i kampen mod de frie radikaler, som kan skade huden og forårsage en for tidlig aldring af huden. Frie radikaler er overalt. De forekommer naturligt i vores krop og kommer af røg, forurening og solens stråler. De frie radikaler skader vores hudceller gennem processen med oxidation - stoffer, der hjælpe med at forhindre denne skade kaldes "antioxidanter". Der er snesevis, hvis ikke hundredvis af forskellige antioxidanter. Naturligt forekommer antioxidanter i mange af de planter og naturlige ingredienser, der bruges til at udvikle vores Jurlique produkter.
Herbal Recovery Advanced Serum
Vitamin-pille-perler
En af de mest kendte og veldokumenterede antioxidanter, er E-vitamin, om den så indtages oralt eller når den anvendes i hudplejeprodukter. Hvis der var en antioxidant Hall of Fame, ville E-vitamin være et elementær medlem (Ikke at det er den bedste antioxidant, men en antioxidant med masser muligheder). E-vitamin hjælper med at reducere tegn på dehydrering og øger glathed og udstråling. Vores Herbal Recovery Antioxidant Gel Mask er beriget med en masse små perler, som indeholder den rene E-vitamin. De brister, når den påføreres huden, så huden nemmere kan få mest mulig gavn af E-vitaminens egenskaber.
Udforsk hele Youth Defence serien her