NATURE, DISTILLED.

Naturens healer - Lægestokrosens rod

 

De fleste af os kender Marshmallow som en pink eller hvid konfekture. På dansk hedder den i daglig tale lægestokrose. Brugen af lægestokrosens rod går tilbage til oldtiden - hvor vores forfædre vidste, at denne plante havde meget mere at byde på end at være fluffy slik. 

Den botaniske betegnelse, Althaea Officinalis, giver et præg om hvorfor lægestokrosen har været så berømt gennem historien. Althaea betyder “at hele”, og den antikke græske læge Hippocrates brugte lægestokrosen til sårbehandling.

Lægestokrosen har små afrundede blade og små lyse blomster. Det er ikke blomsterne, men det er det, der er i roden, der gør den interessant. Den har en høj procentdel af en tyk sirups-lignende plantesaft, som har intensive fugtgivende, blødgørende og balancerende egenskaber.

I hudpleje har Lægestokrosens rod en evne til at tiltrække og fastholde vand, hvilket gør det muligt at give en langvarig hydrering af huden. Den danner også en beskyttende barriere, der hjælper med at genbalancere en tør hud og forhindrer fugttab, så din hud efterlades blød og glat.

Det er derfor vores grundlæggere, Ulrike og Jurgen Klein, startede med at dyrke lægestokrosen som en af vores basis planter på Jurlique farmen for mere end 30 år siden. I dag bruger vi ekstraktet fra lægestokrosens rod i over 70 Jurlique produkter, herunder vores nye Activating Water Essence.

 

 

Hvilke andre ingredienser finder man i vores NYE Activating Water Essence?

Morgenfrue - Lindrer, beskytter og fugter

Neem - Forbedre hudens tilstand og beroliger.

Lavendel - Hydrerer og beroliger.

Rosmarin - Genopliver og genopbygger

Padderok - Hydrerer og balancerer

Troldnød - Skaber kontrast og opstrammer

Brændenælde - Genskaber balance og opfrisker.

Fersken Blade - Giver nyt liv, regenererer og beskytter.