NATURE, DISTILLED.

Alt om Calendula

Calendula Officinalis er nøgleingrediensen i vores banebrydende sensitiv serie, Calendula Redness Rescue.

Calendula er på dansk kendt som morgenfrue, og er medlem af marguerit familien, Asteraceae. Det er en 1 årlig plante, der ca. bliver en meter høje.

Den har sin oprindelighed i Europa, og nyder godt af en god placering i solens stråler. Den er ikke kræsen med, hvilken jorden den står i og kan dermed gro de fleste steder. På vores farm vokser Calendula godt i det australske forår og sommer, og passer perfekt til klimaet i Adelaide Hills.

Man kan godt sige, at det er en favorit plante blandt vores gartnere, pga. dens smukke blomster der spænder vidt fra pastel gul til dyb orange, som man kun kan blive glad i låget af.

En imponerende historie

Calendula har gjort sig særdeles nyttig i tusinder af år. Den har været anvendt til at farve stof og endda også hår, brugt i madlavning (og ser især smuk ud, når man drysser kronblade henover en lækker sommer salat), og har endda været brugt som afroditisk ingrediens.

Ifølge Jurlique Ultimate Beauty Expert Rebecca Nicholls, er Calendula kendt for at hjælpe lindre og berolige de fleste følsomheder i huden.

Vi dyrker en fantastisk Calendula

Høsten af denne blomst begynder omkring den sidste uge i december og fortsætter i løbet af de næste tre måneder og vores marker består af tusindvis af calendula planter.

Vores biodynamiske * dyrkningsmetode giver en mere potent plante-ekstrakt, og dermed større effektivitet i forhold til de fleste kommercielle versioner, der tilbydes af andre råvareleverandører. **

Calendula beroliger følsom hud

En af nøgle egenskaberne hos Calendula ekstraktet findes i flavonoider, en plantebaseret antioxidant, der beskytter kroppen mod miljømæssige påvirkninger. Calendula ekstraktet er rigt på oleanolsyre, som hjælper med at berolige og lindre huden.

Den potent Calendula ekstrakt er blevet en vigtig ingrediens i vores sortiment af produkter specielt udviklet til følsom hud. Serien indeholder en serum, en fugtighedscreme og en mist.

Oplev vores Calendula Redness Rescue serie

* Certificeret biodynamisk af National Association for Sustainable Agriculture, Australia. Jurliques produkter og gård er ikke godkendt eller tilknyttet Demeter® USA eller Demeter International.

** Baseret på test udført af en tredjepart laboratorie bestilt af Jurlique