NATURE, DISTILLED.

Det mest effektive Herbal Recovery ritual til dato

 

Innovativ og nytænkende naturlig hudpleje.En revolution for huden.

At gøre brug af naturens egenskaber er det vi gør bedst. En del af vores DNA er at implementere botaniske ingredienser i vores produkter og dermed gøre brug af naturens unikke kræfter, for at levere helt exceptionelle resultater til dig og din hud.

Da teamet fra Natural Beauty Plant opdagede de nye og fantastiske egenskaber hos nogle af planterne på vores farm, begyndte processen med at reformulere vores ikoniske best­sellers fra Herbal Recovery-serien.

Herbal Recovery-serien har altid været Jurliques hjørnesten, der oprinde­ligt blev skabt af vores medstifter, Ulrike Klein, for over 20 år siden. Meget er hændt på 20 år, og det er nu tid til at tilføje den seneste viden indenfor naturlig hudpleje. Den nye Herbal Recovery Signature-serie består af fem produkter, der alle virker og minimerer tegn på aldring i smukke og nydesignede emballager. Seriens skønne duft er in­spireret af bakkerne i Adelaide Hills, hvor Jurliques biodynamiskefarm ligger.

Vores nye Herbal Recovery Signature serie indeholder en unik blanding af de mest rene og power fulde botaniske ekstrakter. Vi har taget udgangspunkt, i det vi ved, der virker bedst, fra vores ikoniske Herbal Recovery formler og forbedret dem med nye og ekstraor­dinære botaniske ingredienser.

Det betyder, at vi har mere end tredoblet den oprindelige mængde af det anti-oxidant rige, Viola Tricolor ekstrakt, for at gøre Herbal Recovery produkterne mere koncentrerede end nogensinde før.

Produkterne indeholder også det forebyggende Røllike ekstrakt, der bidrager til at reducere forekomsten af fine linjer og rynker, så din hud får en glattere tekstur og efterlades med et sundt og smukt udseende.

Disse rene og kraftfulde ekstrakter dyrkes, høstes og ekstraheres udelukkende på vores biodynamiskefarm i de sydaustralske bakker, og håndplukkes når næringen er på sit højeste. Dette giver vores dyrebare botaniske ekstrakter den ultimative effekt for at opstramme og beskytte huden, særligt i kombination med andre vigtige superingredienser, som ekstrakter fra rødkløverens blomster, knopper fra japansk cedertræ og persisk silkerosentræ.

Hver ingrediens er omhyggeligt udvalgt, ud fra deres evne til at tilføre huden mere spændstighed, elasticitet, glød og fugt.