NATURE, DISTILLED.

Detox din hud, Detox dit liv

Detoxing - der minimerer virkningerne af skadelige eller uønskede påvirkninger af dit velbefindende - står højt på folks to-do lister, især når det kommer til kost, motion og livsstil. Men vi er alle skyldige i at skubbe det til side og sige, at det gør vi "senere" - men senere kommer aldrig til at ske. Der er ingen tid som den foreliggende, så tag udfordringen og detox dit liv. Jo før, jo bedre.

Men detoxing handler om mere end bare om at lave udrensende juicer og lange løbeture. Der er detox din hud, detox dit hjem, detox dine vaner - detox dit liv - med en plejende, holistisk tilgang til wellness.

Fordi det handler ikke om at skære de gode ting fra. Det handler om at tage sig af sig selv, både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt, og at du har alt hvad du behøver for at leve et lykkeligt og sundt liv.

Læs videre hvis du har lyst til at lære om, hvordan du kan detoxe din hud, dit liv, og alt derimellem.

Detox din hud

Før man begynder med at detoxe din hud, skal man kunne forstå de ydre faktorer. Forurening er en stor faktor, om du bor i et byområde eller landdistrikt. Undersøgelser har vist, at der er en sammenhæng mellem luftforurening og hudens tilstand.

På den anden side af spektret, bruger du også andre udvendige aggressorer så som make-up, som du har på i mange timer af gangen og har direkte adgang til huden. Mens udrensning og eksfoliering kan hjælpe med at fjerne urenheder, giver et regelmæssig hudpleje ritual den løsning, du har brug for, for at rense huden i dybden.

Introduktion til Purity Specialist

Udviklet til at detoxe.

Jurliques Purity Specialist serie, består af et to-trins-system, der er udviklet specielt til i samarbejde med hinanden at fjerne forureninger og ophobninger af makeup. Disse vil efterlade en dybderenset hud, der giver en sundere og smukkere udstråling. Et beroligende behandlings ritual, der giver dig tid til at slappe af, samt at genoprette og styrke din trivsel.

Purity Specialist Compress Concentrate

Dette meget potente og botaniske koncentrat indeholder en blanding af udrensende ekstrakter, der hjælper med at åbne porerne, så de nemmere kan frigive deres urenheder, og dermed forberede huden til en dybderens. Den er rig på antioxidanter, der renser huden og beskytter mod de forurenende stoffer og for tidlig aldring. Koncentratet indeholder:

 • Sæbe Bark Træ, som renser.
 • Kamille, som beskytter og genopbygger glød.
 • Indiske karse, der beskytter og toner.

Bruges som et ugentligt ritual eller efter behov. Skal bruges på en renset hud og før din Toning Mist.

Purity Specialist Treatment Mask

Denne cremede lermaske er rig på naturlige ingredienser, der dybderenser og absorberer urenheder, så den efterlader en strålende, sund hud. Masken indeholder:

 • Kaolin, der absorberer urenheder.
 • Rosmarin, som renser og beskytter.
 • Knuste Abrikos kerner, som eksfolierer og blødgør.
 • Pebermynte, der giver nyt liv og beroliger huden.

Skal bruges efter Purity Specialist Compress Concentrate, da den er med til at åbne porerne, hvilket gør urenhederne lettere at fjerne. Husk altid at afslutte ritualet med en Toning Mist og Activating Water Essence. Efterfølges af dine andre Jurlique produkter.

Detoxe dit liv

Mens du slapper af med din maske på, så tænk på hvilke områder af dit liv, du har størst behov for at detoxe:

 • Kost
 • Dyrke motion
 • Søvn
 • Familie
 • Relationer
 • Venner
 • Hus
 • Økonomi
 • Arbejde

Hvilke ideer har du til at kunne forbedre dem?

For eksempel, hvis du ønsker at detox dit hjem, ville en oprydning så hjælp? - Eller handler det mere om skabe af ​​en afslappende atmosfære så du føler dig hjemme? - På arbejdet, indebærer detoxing så bedre tid eller bedre håndtering af stress? - Eller er det at arbejde på flere projekter, det der giver dig glæde, og mulighed for at udvikle dig?

At stille sig selv disse spørgsmål, samtidig med at man er åben og nysgerrig for at finde svar, betyder at du ikke bare løser problemerne, men at du er åben for muligheder som kan inspirerer dig til handling.

Ideen bag detoxing handler i virkeligheden om at finde DIN optimale balance, for at sikre et lykkeligt liv. Hvis du har over-eksponeret på bestemte områder, er den afsmittende effekt uden tvivl at du føler dig under-eksponeret i andre.

At vende tilbage til din balance på en måde der tilfredsstiller dig fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituel, er din ultimative vej til velvære.

Shop produkterne: