NATURE, DISTILLED.

Fugtens betydning for huden

 

Aktiver din huds evne til at holde på fugten!

Ved at holde din hud godt hydreret er det muligt for den at fungere normalt, holder sig sund og bevare sin glatte og bløde udstråling. Men der er mange faktorer, der kan forårsage at huden bliver dehydreret - fra den naturlige aldringsproces til at være udsat for faktorer såsom aircondition, vejr og forurening.

Vores nye og meget koncentrerede Activating Water Essence, er rig på ekstrakten fra lægestokrosens rod, som leverer varig hydrering, samtidig med at den beskytter din hud mod fugttab. Det efterlader huden så den føles blød og sund, og klar til at absorbere og få det fulde udbytte af resten af ​​dit hudpleje ritual.

 

Hvad er det nyskabende i dette produkt?

Jurlique har indfanget den vitale levende energi fra planter der kontinuerligt fugter*, blødgør og revitaliserer din hud. Den aktiverer din hud på tre måder:

 

  • Hydrerer

Giver løbende hydrering* og langvarig fugt.

  • Forbedre hudens tilstand

Udjævner huden så den får en blød, smidig teint.

  • Revitaliserer

Revitaliserer og genopliver huden så den bevarer en sund, smuk udstråling.

 

Derfor er vores Activating Water Essence det afgørende skridt i ethvert hudpleje ritual.

88%af kvinderne sagde, at deres hud føltes kontinuerligt hydreret*.

 Prøv vores NYE ​​ Activating Water Essence

 

*Baseret på en klinisk undersøgelse af 52 kvinder i alderen 25-50, der har brugt Activating Water Essence to gange dagligt i 14 dage.

† Certificeret biodynamisk af the National Association for Sustainable Agriculture, Australia. Jurlique’s produkter og farm er ikke tilknyttet eller certificeret af Demeter® USA eller Demeter International.