NATURE, DISTILLED.

Genopbyg, beskyt og forkæl din hud med vores NYE Body Lotions

Vores luksuriøse body lotions absorberes let, og skaber en øjeblikkelig og langvarig fugt samtidig med at den beskytter og genopbygger hudens fugtighedsniveau. Med de nærende planteolier og naturlige dufte får de huden til at føle sig fugtet i dybden, hvilket giver en smuk udstråling af sundhed og skønhed.

Din krop fortjener den bedste pleje

Imens ens ansigtspleje godt kan tage det meste af ens opmærksomhed, så kan man godt komme til at glemme resten af kroppen, som kræver mindst lige så meget opmærksomhed.

En sund og velplejet hud er kroppens bedste forsvar mod ydre påvirkninger, fugt tab og miljømæssige faktorer som forurening, UV-lys, vind og vand.

Der er dog en række faktorer, der kan fjerne vores huds beskyttende lag, hvilket får den til at tabe fugt - og blive tør, ru og/eller irriteret.

• Vejret. Eksponering af for meget kulde, sol og vind kan forårsage, at huden taber sin fugt
• Lange varme bade kan fratage huden de naturlige olier, der hjælper med at beskytte mod fugttab
• Interne faktorer, så som genetik, visse medicinske forhold og den naturlige aldringsproces kan alle forårsage tørhed.
• Indendørs opvarmning og klimaanlæg. Disse gør den omgivende luft tør, hvilket ofte forårsager at huden følger trop.
• Aggressive hudplejeingredienser, såsom sulfater og sæbe, er med til at strippe huden for dens naturlige fedtstoffer og kan forårsage irritation.

Kun det bedste fra naturen

Vi har altid troet på, at naturen har svaret, når det kommer til at passe på vores hud. Men når det kommer til kropspleje, har dette mantra en endnu større betydning.

Vores hud er semipermeabel, hvilket betyder, at den har evnen til at absorbere visse stoffer, der findes på overfladen. Det omfatter ingredienser du finder i vores plejeprodukter, som vi påfører huden - hvad enten om de er naturlige, syntetiske eller noget derimellem.

Derfor har vi udviklet vores nye kropsplejeserie med et klart mål: at gøre vores shower gels og body lotions så naturlige som muligt.

“Vores nye sortiment har taget over 2 år at udvikle. Vores mål var at udvikle naturlige produkter med så mange rene botaniske ingredienser som muligt, samtidig med at kunne levere en luksuriøs oplevelse. ”
PAUL KENT – HEAD FORMULATOR FOR BODY AT JURLIQUE INTERNATIONAL

Direkte til dig fra det reneste sted på jorden

Vores Jurlique Farm ligger i de uspolerede bakker i Sydaustralien, hvor mange af vores rene, biodynamiske ingredienser dyrkes og ekstraheres.

- Softening Rose
- Calming Lavender
- Refreshing Citrus
- Restoring Lemon, Geranium & Clary Sage

Hvilken vil du vælge? 

Findes nu også i matcende Shower Gels.