NATURE, DISTILLED.

Glem ikke dine vitaminer

Ligeså meget vi glæder os til varmen og solen, må vi også indse, at solen kan have konsekvenser for huden. Solen er en af de primære årsager til hyperpigmentering eller udvikling af mørke- og alderspletter.

Always look on the bright side – for der findes også en naturlig måde at reducere de synlige pigmentforandringer. Gamle solskader kan være svære at bekæmpe, derfor er det en god ide at tage dem i opløbet eller tage en kur en gang om året i kampen mod pigmentforandringer.

C-vitamin er en vigtig kilde, når man vil reducere pigmentforandringer på den naturlige måde. Derfor må man finde de bedste C-vitaminer. Jurlique fandt egenskaberne fra Kakadu Plum ekstrakt, da undersøgelser viste, at denne frugt havde 50x mere C-vitamin end nogen anden frugt på planeten.

Kakadu Plum har hjemme i Kakadu Nationalpark, som ligger i det nordlige Australien. Et sted med enorm økologisk og biologisk mangfoldighed – for ikke at nævne nogle af de hårdeste klimaforhold, med en næsten konstant eksponering i yderst barsk sollys. Derfor er det fascinerende, at denne frugt har tilpasset sig forholdene, ved at have udviklet et meget effektivt selvforsvarssystem for at overleve. Dette system består af en cocktail af kraftfulde antioxidantmolekyler, der beskytter frugten mod UV-stråling – og gør den til den næringsrige botaniske energigivende ingrediens, som vi i dag har tilføjet alle vores produkter i Purely White serien, så vi kan levere de mest effektive skin-brightening resultater. Serien består af rens, mist, serum, dag og natcreme, øjencreme og spot treatment.

Double op

Hvis du har eksisterende eller begyndende tegn på pigmentforandring, er det altid godt at ligge ud med en serum. Til de begyndende pigmentforandringer kan man tage serum som en kur, så man ikke skal til at skifte hele skønhedsgarderoben ud. En kur kan man starte på i slutningen af vinteren, inden solen får magt eller en kur til efteråret hvor solen har afsløret, om man har tendens til pigmentforandringer. I denne serum har Jurlique skruet op for mængderne af Kakadu Plum, så man får endnu mere at den gavnelige C-vitamin.

Be sun-safe

Du har hørt det før, men vigtigheden af at beskytte sig mod UV-stråler kan ikke understreges nok. Nøglen er at være på vagt hele tiden, ikke kun når det kalder på længerevarende ophold udendørs, men også den tilfældige soldyrkelse. Det siges, at op til 80 procent af hudens ældning kan tilskrives fotoaldring fra tilfældige ophold i solen. Beskyt huden, mod yderligere pigmentforandring og fotoaldring, med en dagcreme, der har solfaktor i form af SPF og viser mængden af beskyttelse mod UVA stråler i form af PA klassificering.

Pletvis

De mange hormoner vi kvinder til dagligt tumler rundt med, har indflydelse på vores humør, påstår mange mænd hvert fald. Disse hormoner kommer specielt til udtryk i foråret og i vores naturlige cyklus, men også andre forandringer i vores livsforløb, som teenager, graviditet og overgangsalder. Disse forandringer kan sætte pletter i hudens hukommelse, i form af pigmentforandringer. Behandl de lokale mørke pigmenter med Purely White Spot Treatment, der har et ekstra højt indehold af C-vitamin.