NATURE, DISTILLED.

Ingrediens fokus - Herbal Recovery Signature

Naturlig videnskab er det, vi er bedst til

 Vores hudeksperter har udviklet hvert produkt med hjælp fra aktive ingredienser. Hver botanisk ingrediens er et resultat af grundig forskning, der har udviklet sig til Jurliques vifte af produkter på vores eget kreative værksted. Den unikke ”frø til hud”-filosofi giver resultater i form af effektiviteten af vores produkter.

Ved hver høst indsamles frøene fra vores stærkeste planter, hvilket giver fantastiske afgrøder det efterfølgende år. De plejes og høstes med håndkraft og tørres i et åbent tørreskab, før de kommer i vores eksklusive tre-trins-pro­ces, og bliver til effektive ekstrakter.

Resultatet: Vores videreudviklede Herbal Recovery ritual genopret­ter hudens naturlige glød.

Rene, naturlige super ingredienser

 Vores team har udforsket specifikke nøgle­ingredienser til hvert nyt produkt i Herbal Recovery Signature-serien. Derfor danner Viola Tricolor og Røllike fundamentet for vores nye serie og findes i alle fem produkter.

 VIOLA TRICOLOR, der dyrkes, høstes og ekstraheres på vores Jurlique farm, har et højt indhold af antioxidanter, der beskytter huden mod vind og forurening, og derved minimerer synligheden af fine linjer og rynker. Samtidig med at huden opnår smidighed og en fin glød. De smukke blå-lilla og gule kronblade indeholder en unik mængde plantesaft, der er med til at give fylde og fugt, så huden føles blød og mættet.

RØLLIKE, er vores anden superingrediens, der også dyrkes, høstes og ekstraheres på vores Jurlique Farm. Den virker an­tiinflammatorisk og helende på huden, og dens adstringerende eller sammen­trækkende egenskab, har vist sig at være yderst gavnlig til at give huden fasthed og opstramme den, hvilket vil mindske synligheden af linjer og give en mere ensartethed.

Derudover indeholder HERBAL RECOVERY SIGNATURE MIST det revitaliserende ekstrakt fra Brøndkarse, der indeholder mere end 15 essentielle vitaminer og mineraler, og er igennem århundrede benyttet som superkost. Den indeholder mere jern end spinat, mere C-vitamin end appelsiner og mere calcium end mælk. Alt dette booster og giver ny energi til huden og giver den ensar­tethed.

I HERBAL RECOVERY SIGNATURE SERUM findes der mere end 30 gange så meget rødkløver som tidligere. Og lige præcis dette hjemmedyrkede ekstrakt indeholder hyaluronsyres fugtgivende rolle, hvilket også er med til at forbedre hudens elasticitet, fasthed og til at reducere forekomsten af fine linjer og rynker.

HERBAL RECOVERY SIGNATURE MOISTURISING CREAM & LOTION med opstrammende Japansk Cedertræ, indeholder vitaminer og mineraler, der giver træerne mulighed for at regenerere. En regenerering der medfører, at ekstraktet er rigt på næringsstoffer og antioxidanter. På huden er den kendt for at have udglattende egenskaber, der reducerer synligheden af fine linjer og rynker, og efterlader huden blødere, mere smidig og med en smuk glød. Desuden hjælper den med at indfange og fastholde fugt, så huden genfinder sin smidighed.

HERBAL RECOVERY SIGNATURE EYE CREAM med udglattende Persisk Silke-træsekstrakt, er med til at booste hudens produktion af kollagen, hvilket forbedrer hudens fasthed og elasticitet, så linjer vil synes mindre.