NATURE, DISTILLED.

NYHED Radiance Renewal 28 Day Programme

Ritualet lynoplader, eksfolierer, nærer og blødgør din hud og ef terlader den med den flotteste udstråling.

Vores nye Radiance Renewal 28 Days Programme er en powerful to-trins kur,
der arbejder sammen med din huds naturlige cellefornyelsesproces, om at genopbygger og genopretter hudens udstråling. Kuren er sammensat af botaniske ekstrakter, der er fantastiske til at reducere en træt eller kedelig teint, der har brug for et intensivt vitaminboost.
Og da der ikke er længe til julens mange festlige højtider, hvor ansigtet kan have brug for et ekstra boost, er Radiance Renewal 28 Days den perfekte gave fra dig til din hud.

Sådan fungerer din huds cellefornyelse

Vores hud er opbygget i tre lag - epidermis, dermis og underhuden. Epidermis er det yderste og beskyttende lag – det lag vi kan se og føle. Ved dette lag fornyer cellerne sig hele tiden. Under cellefornyelsen, skubbes de døde hudceller til overfladen, hvor de enten skaller eller renses af. Her bliver de erstattet af nye og friske celler, der er lavet i den dybere del af epidermis. Disse nye celler får huden til at føles blødere og se mere strålende ud.

Hos voksne tager en sådan cellefornyelsesproces omkring 28 dage, men i takt med vores naturlige aldring, hormoner, solens eksponering og andre faktorer, sænkes hastigheden af processen, hvilket betyder, at flere af hudens overfladeceller bliver forhornet og mister fugt, længe før de skubbes op til overfladen, og det kan give tørhed, ubehag og en træt og grå teint.

Vi introducerer vores nye to-trins kur, der giver en sund og smuk udstråling.

Radiance Renewal Step 1

I de første to uger af din kur benytter du trin 1, der blidt eksfolierer huden med den lette antioxidantrige
gel, der også forbygger en jævn tinte og tekstur, der hjælper hudens fornyelse.
Nøgleingredienser:

  • Spilanthes som dyrkes, høstes og ekstraheres på vores Jurlique farm i de uspolerede Adelaide Hills i Sydaustralien, hjælper med at tone og rense huden.
  • Kakadu Plum er en powerfuld australsk superfrugtekstrakt, som er verdens rigeste naturlige kilde til C-vitamin. Den hjælper med at ensarte hudens tone og udstråling og reducerer synlige pigmentforandringer.
  • Pilebark er en botaniske ekstrakt, med naturlig eksfolierende egenskaber, i form af salicylsyre, der renser nede i porerne, og forbedrer hudens tone, tekstur og udseende.
Radiance Renewal Step 2
Denne luksuriøse creme glatter, beskytter og genopfrisker din hud i dybden for at bringe den tilbage til sin optimale vitalitet i løbet af de sidste 14 dage af din kur.
Nøgleingredienser:
  • Echinacea kommer fra den reneste ekstrakt der dyrkes på vores Jurlique Farm i Adelaide Hills i Sydaustralien. Den hjælper med at berolige og genoprette din hud og beskytte den mod de påvirkninger, der kommer fra miljøet vi omgives.
  • Kakadu Plum hjælper denne rige C vitamin ligesom i trin 1 med at forny hudens tone og genoprette dens udstråling.
  • Ferskenblade ekstrakt hjælper med at genoplive og blødgøre huden, reducere de synlige rynker og pigmentforandringer og genopretter udstrålingen.

Begge produkter skal bruges efter serum og før dagcreme, både morgen og aften.