NATURE, DISTILLED.

NYHED Sweet Violet & Grapefruit Hydrating Mist

NYHED Limited Edition Sweet Violet and Grapefruit Mist

Vi ved alle, hvordan livet kan virke hektisk på denne tid af året. Fra forventninger til juleindkøb, til at jonglere med de forskellige familiemedlemmer. Vores nye unikke Limited Edition Mist, der har udtræk af en helt ny blanding af martsviol, grapefrugt og koncentrerede naturlige antioxidante, kan være med til at modvirke julestressen. Misten er med til at øge hudens fugtniveau, og den opløftende duft genopfrisker sanserne, så du føler dig afslappet, forfrisket og klar til at sprede glæde julen over.

Den indeholder martsviol (Sweet Violet), der er blevet brugt siden oldtidens grækere til at berolige temperamentet, fremme afslapning og vække følelsen af kærlighed, mens duften af grapefrugt hjælper med at stimulere og forfriske sanserne.

Misten er beriget med botaniske ekstrakter og naturlige fugtighedsbevarende ingredienser, som holder på hudens fugt, herunder; aloe vera, en speciel blanding af botaniske ekstrakter af kamilleblomster, margueritter, lakridsrødder, lægestokrosens rødder, rosenblomster, morgenfruer, hyldebær, stedmoderblomster samt purpursolhattens blomster, hjælper med at hydrerer, blødgører og beroliger huden.

Gå julen i møde med den nye Limited Edition Sweet Violet and Grapefruit mist, der fugter huden, genopfrisker sanserne, dufter skønt og er utrolig flot i enhver taske. Vi elsker den og vi er sikrer på, at du vil det samme. Jurlique ønsker dig en Merry Mistmas.

 Hvordan skal den bruges?

Spray misten i ansigtet eller spray den på håndfladerne og tryk dem mod ansigtet. Bruges to gange om dagen efter du har renset din hud, eller når du føler, din hud er ekstra tør og/eller har behov for en forfriskning.