NATURE, DISTILLED.

Oplev Fordelene Ved Aromaterapi

Jurlique blev grundlagt på en overbevisning om den helbredende kraft fra naturen. Derfor har aromaterapien været en vigtig del af vores holistiske tilgang til hudpleje, lige siden vi begyndte. 

Hvad er Aromaterapi?

I aromaterapi gør man brug af aromatiske vegetabilske materialer, herunder æteriske olier, der kan ændre ens humør og fremme ens velvære.

Som navnet antyder, kommer Aromaterapiens fordele når man indånde duften af disse æteriske olier, som har en overvejende psykologisk effekt.

Aromaterpaiens historie

Mens ordet “aromaterapi” blev opfundet for kun få år siden (1930’erne), har man gjort brug af aromater lige siden civilisationen selv. De gamle egyptere brændte røgelse ved nationale festligheder. Gamle grækere og romere, brugte krydderurterne til helbredende formål.

Siden 1950’erne har man udviklet den holistiske aromaterapi. De æteriske olier bliver stadig brugt, ikke kun til massage, men også som psyko-terapeutiske remedier, der kan påvirke ens humør.

Aromaterapiens fordele

Aromaterapi er en holistisk behandlings form, der forbedrer ens velvære ved at behandle sind, krop og sjæl.

Det virker ved at stimulere kroppens olfaktoriske system, også kendt som vores lugtesans, med æteriske planteolier. Når de olfaktoriske receptorer i næsen registrerer duften af disse olier, sender de en besked til hjernens limbiske system, der styrer vores følelser.  

Fordelene ved aromaterapi varierer afhængigt af de æteriske olier, der anvendes. Nogle er gode til at berolige, lindre og afslappe sanserne, mens andre stimulerer og giver energi.

NYE Aromaterapi Mister

Vores nye Aromaterapi Mister er udviklet til, at man kan bruge dem her og nu. Hver især indeholder de en nøje udvalgt blanding af rene æteriske olier, der kan være med til at påvirke vores humør, hvor som helst og når som helst. 

Disse mister er udviklet på baggrund af vores mange års erfaring med at fremme velvære, så det er mere håndgribeligt for os alle og derved genskabe forbindelsen til naturen.

Hvordan kan de bruges?

Luk dine øjne og mund hvorefter du sprayer din Aromaterapi Mist henover ansigtet eller kroppen. Inhaler dybt og lad det forvandle dit humør og dit velvære med en opløftende, beroligende eller balancerende duft.

Forbered dig på en god nats søvn ved at spraye CALMING AROMATHERAPIST MIST henover dit sengelinned før du kravler under dynen.

Spray din Aromaterapi Mist omkring i hjemmet for at få en skøn rumduft der passer til den sindsstemning du ønsker.

Æteriske Olier

Vi tilbyder to slags naturlige æteriske olier:

Rene æteriske olier stammer fra en enkelt sort. De er ideelle til brug på egen hånd, enten som en duft til en massageolie, eller til at blande med andre rene æteriske olier for at lave din egen aromaterapi blanding.

De blandede æteriske olier gør det nemt at nyde specifikke aromaterapi stimuleringer uden at skulle lave sine egne blandinger.