NATURE, DISTILLED.

Rens, forkæl og genopbyg din hud med vores NYE Shower Gels

De nye luksuriøse shower gels indeholder rene, økologiske ingredienser, der renser naturligt din hud. De er milde og sæbefrie, hvilket er med til at opretholde hudens naturlige beskyttelseslag, og samtidig vil de efterlade din hud glat, hydreret og ren.

Deres opløftende, naturlige dufte giver en overvældende aromatisk oplevelse, mens deres fugtighedsgivende planteekstrakter gør, at din hud bliver fugtet i dybden, bliver blød og får en smuk glød.

Kun det bedste fra naturen

Vi har altid troet på, at naturen har svaret, når det kommer til at passe på vores hud. Men når det kommer til kropspleje, har dette mantra en endnu større betydning.

Vores hud er semipermeabel, hvilket betyder, at den har evnen til at absorbere visse stoffer, der findes på overfladen. Det omfatter ingredienser du finder i vores plejeprodukter, som vi påfører huden - hvad enten om de er naturlige, syntetiske eller noget derimellem.

Derfor har vi udviklet vores nye kropsplejeserie med et klart mål: at gøre vores shower gels og body lotions så naturlige som muligt.

“Vores nye sortiment har taget over 2 år at udvikle. Vores mål var at udvikle naturlige produkter med så mange rene botaniske ingredienser som muligt, samtidig med at kunne levere en luksuriøs oplevelse. ”
PAUL KENT – HEAD FORMULATOR FOR BODY AT JURLIQUE INTERNATIONAL

Direkte til dig fra det reneste sted på jorden

Vores Jurlique Farm ligger i de uspolerede bakker i Sydaustralien, hvor mange af vores rene, biodynamiske ingredienser dyrkes og ekstraheres.

- Softening Rose
- Calming Lavender
- Refreshing Citrus
- Restoring Lemon, Geranium & Clary Sage

Hvilken vil du vælge? 

Findes nu også i matcende Body Lotions.