NATURE, DISTILLED.

Sød musik til ansigtet

 

Roskilde, Smukfest, Grøn koncert, Tinder box og North Side - blot en brøkdel af de musikfestivaler, der rammer Danmark denne sommer. En dag med vennerne og levende musik i solskin kan lyde tiltrækkende, men man kan aldrig stole på det danske sommervejr. Derfor har vi samlet fire produkter til alle slags vejrtyper, som er uundværlige at have med i tasken, rejsekufferten, eller festivaltønden, der uden tvivl vil gøre festivallivet meget nemmere og mere behagelig for dig og din hud.

Støvede Rock legender og en våd Blues

En rens er meget vigtig at have med. Rose Moisture Plus Cleanser er en let rens, der forbedrer hudens fugtighedsniveauer og hudens renhed, samtidig med at den forsigtigt eksfolierer støv og snavs fra huden. Den er nem at bruge og kan bruges med bare en lille smule vand. Den er effektiv og giver huden fugt, beskyttelse og glød til hele festivalen.

PessiMIST bliver optiMIST med RoseMIST

På festival kommer der højst sandsynligt meget andet end vand indenbords. Derfor er det en god ide at få væske på andre måder, da huden skal have masser af fugt og vand. Jurlique’s Mister slukker hudens tørst med det samme og kan bruges hvor som helst og når som helst i løbet af dagen. Derudover kan den også bruges som en let rens, hvis toiletterne og rent vand er alt for langt væk om natten. Spray din mist på en vatrondel og den vil tage det værste af snavset.

Fugt redder fugtige dage og nætter

Jurlique’s meget lette og genopfriskende Gel-Lotion, indeholder naturens svar på hyaluronsyrer, hvilket gør, at huden bevares skøn, fugtet og beskyttet. Den forbedrer hudens fugtighedsniveau, mens den yder essentiel beskyttelse mod miljøet, som der findes mange af på en festival. Gel-Lotion efterlader huden blød, fugtet, beskyttet og genopfrisket. Den lette konsistens er meget behageligt på en festval, hvor huden hurtigt kan blive fedtet, samtidig med at den køler og lindre en hud, der er på overarbejde. Bonustip! Fantastisk som primer.

Øjenåbner

Hvis nattetimerne bliver for lange på festivallen eller på en ganske normal sommeraften (som de ofte gør), er Herbal Recovery Advanced Eye Serum den perfekt skjuler til dagen derpå. Den virker kølende, reducerer tegn på træthed og hævelser samt minimerer mørke rander øjeblikkeligt.