NATURE, DISTILLED.

Fe-fe-festival

Foråret er endelig sprunget ud, og i takt med, at vejret bliver varmere, kan det kun betyde én ting... sommerens musikfestivaler. Roskilde, Smukfest, Grøn koncert og North Side - blot en brøkdel af de musikfestivaler, der rammer Danmark denne sommer. En dag med venner og levende musik i solskin kan lyde tiltrækkende, men varmt vejr kan være et problem for din hud. Derfor har vi samlet tre produkter der, der er et must at have med i tasken, rejsekufferten, eller festivaltønden.

Vi anbefaler et 3-trins-ritual med produkter, der giver vedvarende fugtgivende fordele, og som genetablerer og styrker din huds naturlige system og dermed gør festivallivet nemmere og mere behageligt for din hud også.

En rens er meget vigtig at have med. Rose Moisture Plus Cleanser er en let rens, der forbedrer hudens fugtighedsniveauer og hudens renhed, samtidig med at den forsigtigt eksfolierer huden. Den er nem at bruge og kan bruges med meget lidt vand. Den er effektiv og giver huden fugt, beskyttelse og glød til en hel festival.

Rosewater Balancing Mist

På festival kommer der højst sandsynligt meget andet end vand indenbords. Derfor er det en god ide at få væske på andre måder, da huden skal have masser af fugt og vand. Jurlique Rosewater Balancing Mist slukker hudens tørst med det samme og kan bruges hvor som helst, når som helst.

Rose Moisture Plus Moisturising Cream

Genopfrisk hudens skønhed ved at give den fugt og beskyttelse to gange dagligt. Denne fugtighedscreme hjælper med at forbedre hudens fugtighedsniveauer, mens den yder essentiel beskyttelse mod frie radikaler, som der findes mange af på en festival. Cremen efterlader huden fugtet, beskyttet og genopfrisket.