NATURE, DISTILLED.

K

A B C D E F G
H I J K L M N
O P Q R S T U
V W X Y Z

Kakadu Plum Ekstrakt

Terminalia ferdinandiana Fruit Extract

En indfødt australsk frugt. Ekstraktet fra denne blomme viser, at denne plante producerer den frugt med det højeste C-vitamin indhold i hele verden. C-vitamin er kendt for at reducere forekomsten af pigmentforandringer og hjælpe til at ensarte hudtonen.

Findes i følgende produkter:
Purely Bright Cleanser, Purely Bright Mist, Purely Bright Treatment serum, Purely Bright Day Cream, Purely Bright Night Treatment, Herbal Recovery Night Cream, Purely Bright Facial Treatment Mask, Purely Bright Spot Treatment, Purely Bright Eye Correcting Cream.

Kudzu Root Extract

Pueraria lobata Root Extract

Denne ekstrakt er kendt for at opstramme huden og minimere forekomsten af linjer og rynker. Det latinske navn for Kudzu plante - Pueraria Lobata - betyder "evigt ung".

Findes i følgende produkter:
Purely Age-Defying Firming Treatment Mask

Kangaroo Paw Flower Extract

Anigozanthus Manglesii

Kangaroo Paw er en indfødt australsk urt og anses at være den australske nationalblomst. Blomsten er spektakulær og har en række grønne lapper/blade, der sidder på en buet rød stængel og ligner en kænguru pote. Kangaroo Paw Flower Extract er en ekstrakt, der stammer fra blomsterne og hjælper med at fugte og pleje. Antioxidanter og phytosteroler beskytter den sarte hud og efterlader den med et yngre touch. Vitaminer, mineraler og aminosyrer er med til at give næring til huden, samt efterlader den smidig og med et sundt udseende.

Findes i følgende produkter:
Herbal Recovery Eye Cream

Kaolin

Kaolin er naturligt ler, der hjælper til at balancere fedtet hud og absorbere urenheder. Den indeholder gavnlige mineraler og sporstoffer, der efterlader huden med en følelse af at være hydreret og forfrisket.

Findes i følgende produkter:
Purifying Mask, Moisture Replenishing Mask, Nurturing Mask, Intense Recovery Mask, Blemish Cream