NATURE, DISTILLED.

N

A B C D E F G
H I J K L M N
O P Q R S T U
V W X Y Z

Nettle

Urtica dioica (Brændenælde)

Brændenælde er rig på vitaminer og mineraler og er en astringerende, tonic-urt, der bruges til at balancere fedtet i huden for at efterlade den ren og forfrisket. Det er også en vigtig plante i biodynamiske landbrug, da den er med til at vitalisere planterne.

Findes i følgende produkter:
Lavender-Lavandin Hydrating Essence, Baby’s Soothing Bubble Bath, Citrus Shower Gel, Lavender Shower Gel, Rose Shower Gel, Body Exfoliating Gel, Lavender Conditioner, Lavender Shampoo, Sandalwood Conditioner, Sandalwood Shampoo, Citrus Purifying Mist, Balancing Cleansing Lotion, Lavender-Lavandin Hydrating Essence, Baby’s Soothing Bubble Bath, Citrus Shower Gel, Lavender Shower Gel, Rose Shower Gel, Body Exfoliating Gel, Jasmine Shower Gel, Moisturising Hand Sanitiser, Rose Moisture Plus Moisturising Cleanser

Niacinamid

Niacinamid er en form for vitamin B3. Det har vist sig at være effektivt til at minimere forekomsten af pigmentering og hjælper til at lette og lysne huden. Det er desuden med til at øge effektiviteten af vitamin C og har derfor effektive anti-aging-egenskaber.

Findes i følgende produkter:
Purely Bright Spot Treatment, Herbal Recovery Advanced Serum, Purely Bright Treament Serum