NATURE, DISTILLED.

Vores ekspertise

 

Vores ekspertise
Fra frø til huden; vi garanterer styrken og renheden af ​​vores hudpleje ved at kontrollere hvert trin i vores processer - fra dyrkning og udvinding af vores egne ingredienser, til at formulere vores produkter.

 

Garanteret styrke

Hvert Jurlique produkt er omhyggeligt udviklet efter denne filosofi, så du kan nyde hudpleje, der er naturligt potent og rent.

 

 

 

 

Vores proces

Vores farm er certificeret biodynamisk*, en produktionsmetode, som går ud over økologisk landbrug ved at arbejde i harmoni med naturen. Det medfører at vi dyrker planter, der er sunde, potente og rene. Vi bruger ikke kunstgødning, herbicider eller pesticider på vores farm, vi høste planterne, når de naturligt er på deres højeste.

 

 

 

Hvad er det næste der sker?

Vi skaber kraftfulde ekstrakter ved hjælp af vores Bio-Intrinsic metode ™, udviklet af vores medstifter Dr. Jürgen Klein, ved at bruge den oprindelige praksis fra alkymien for at bevare ingrediensernes fulde potencitet.

                                    

 

Trin 1: Destillation
Vi damper vores tørrede urter, så de forsigtigt frigiver deres fine æteriske olier, næringstoffer og væsker Trin 2: Perkolation
Under en kontinuerlig overbrusning, der nogle gange kan varer flere dage, udvasker vi flere vitale næringsstoffer fra vores blomster og urter. 

Trin 3: Foraskning 
Når tiden er inde, brænder vi urterne til aske, for at fange deres egne mineraler og salte.
Trin 4: Genforening
Vi genforener olierne, næringsstofferne og asken igen for at skabe hudpleje der er naturlig potent og rent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores team af planteforskere, er i konstant søgen efter at anvende de nyeste opdagelser og teknologier til at effektivisere og øge sikkerheden af vores produkter. Dette er vores "Seed to Skin" proces, og det er sådan vi kan garanterer vores produkters styrke - så du kan nyde den mest effektive naturlige hudpleje.